top of page
Søk
  • keffe4

AiR GREEN 2020 - Åpen dag

Velkommen til på Søndre Green søndag 6. september 2020!

I år er det fire norske kunstnere som deltar på årets kunstneropphold på Søndre Green. Vi ønsker publikum velkommen til å møte kunstnere i deres atelier på gården og samtaler med dem i prosjektrommet Høytørka på låven.

Program

12.30 Søndre Green åpner for besøkende. Parkering på parkeringsplass eller på jordet. 13.00 – 13.15 Velkommen til Søndre Green. Kristin Lindberg, tekstilkunstner og eier av Søndre Green, ønsker velkommen og presenterer gården. Kristin Sæterdal, styreleder for Norske tekstilkunstnere, presenterer årets kunstnere: Hilde Frantzen, Marit Tunestveit Dyre, Anne Karin Jortveit og Marius Moldvær. 13.15 - 14.00 Åpne atelier. Publikum kan vandre rundt og bli kjent med kunstnerne og gården. 14.00 ”Artist talk” i prosjektrommet Høytørka på låven. Yola Tsolis fra Buskerud Kunstsenter og Buskerud Bildende Kunstnere har samtaler med kunstnerne om deres kunstneriske prosjekter og om oppholdets betydning. Publikum kan stille spørsmål til kunstnerne. 15.00 Avslutning

12.30 – 15.00 Kafeen er åpen gjennom hele arrangementet med salg av hjemmebakt brød med egg og syltetøy fra gården. Te og kaffe. Vipps / kontant.


VELKOMMEN!


40 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page